Ce facem?

Pe scurt viața mai bună și experiența cu un studio de design în etapa de proiectare cât mai ușoară și eficientă.
Ne recomandă peste 30 de clienți și proiecte din industrii diferite, acoperind o gamă variată de nevoi și servicii. Avem expertiza și entuziasmul necesar să ducem la bun sfârșit orice idee: de la proiecte industriale, amenajări exterioare și interioare, până la proiecte și design de obiect.

Amenajări Interioare & Exterioare

Pentru ample proiecte rezidențiale, amenajarea birourilor sau spațiilor de retail, cafenelelor și restaurantelor, locuințelor personale sau standurilor evenimente oferim următoarele: deplasări, concept moodboard, planuri cu studiu de flux și ergonomie, plan electric, necesar costuri , prezentare în format PDF cu imagini 3D fotorealistice, ansamblu și detalii, desene execuție, prezentare 360 in format VR, desene grafice 2D vectorial, desene in format DWG/DXF pentru support CNC, suport pe partea de implementare.

Design de Produs

Concepem și creăm obiecte funcționale și estetic relevante, personalizate, de la piese de mobilier, corpuri de iluminat, obiecte de uz industrial, corporate sau personale, proiectate în acord cu personalitatea clientului sau a brandului. Acest proces include: crearea unui moodboard, realizarea studiilor ergonomice, cercetarea de piață, prezentarea în format PDF, randări 3D fotorealise, desene de execuție pentru piesele unicate, necesar, machetare, consultanță pentru partea de materiale, desene in format DWG/DXF pentru support CNC și suport la implementare.

Extra

Oferim și servicii de design individuale menite să răspundă oricăror nevoi creative și de ideație: modelare 3D, randări fotorealiste, design grafic, short motion videos.

Contactează-ne pentru o primă discuție și un pachet personalizat în funcție de nevoile și dimensiunea proiectului tău.